Betong Vimmerby

Söker du isolering / betong i Vimmerby? Välkommen till BT ISOLERING & BETONGPRODUKTION I VÄSTERVIK! BT ISOLERING - ISOCELL cellulosaisolering lösull ett bra val för både dig och miljön. BETONGPRODUKTION I VÄSTERVIK - Betongproducent i Västervik som levererar färdig betong till kund.

Betong i Vimmerby | BT ISOLERING

BT ISOLERING
ISOCELL cellulosaisolering lösull produceras från ocirkulerade tidningspapper i en optimal återvinningsprocess. Materialet är snällt mot huden, irriterar inte, och klassas därför som ett miljö –och hälsovänligt isoleringsmaterial.

CELLULOSAISOLERING
Cellulosaisolering innebär en naturlig isolering av cellulosafibrer som framställs av dagstidningar. Tidningarna, som levereras försorterade, mals ner till grova fibrer, blandas med bor och mals i en kvarn. Boret som blandas i isoleringen skyddar isoleringen från skadedjur samt mögel och gör den resistent mot röta och brand. ISOCELL har ett lambdavärde på 39 (0,039 W/m K).

KONTAKT
Tel: 0490 17000
E-post: info@btisolering.se

 KLICKA HÄR & BESÖK VÅR HEMSIDA 
 KLICKA HÄR & BESÖK OSS PÅ FACEBOOK 

....................................................................................................................................................................................................
BETONGPRODUKTION I VÄSTERVIK AB
Västerviks nya betongproducent med inriktning leverans av färdig betong till kund.

VÅR PRODUKTION
En toppmodern anläggning med en helt ny betongstation från Nisbau Gmbh med en snabb och effektiv Twin Shaft BHS 2,5 blandare.

VÅRA FORDON
I vår flotta har vi två rotorbilar och en 37-meters mastpump.

VÅRT MILJÖANSVAR
BPV sätter miljön som en viktig del i produktionen och strävar efter att med minimal miljöpåverkan driva bolaget i rätt riktning.

KONTAKT
Tel: 073 808 70 90
E-post: thilly@betongproduktion.se

BESÖKSADRESS
Betongproduktion i Västervik AB
Lisaviksvägen 1, 593 50 Västervik

 KLICKA HÄR & BESÖK VÅR HEMSIDA 
 KLICKA HÄR & BESÖK OSS PÅ FACEBOOK 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information