Boende Vimmerby

Söker du boende i Vimmerby? Välkommen till Hotell Hulingen här kan du boka boende centralt i Hultsfred! Hotell Hulingen ligger ca 15 min fr Astrid Lindgrens Vimmerby. Högklassigt boende till bra pris för er som vill övernatta nära Vimmerby! Sov som en rockstjärna på Hotell Hulingen. Boka boende nu!

Boende Vimmerby | Hotell Hulingen

Välkommen till
HOTELL HULINGEN
-ett centralt beläget hotell mitt i Hultsfred, bara 15 minuter från Astrid Lindgrens Vimmerby

Hotell Hulingen ligger i centrala Hultsfred och är inspirerat av musikens värld. Det är 500 meter till sjön Hulingen. Hotellet erbjuder gratis WiFi, en à la carte-restaurang och en bar. Våren 2016 blev även vår takrelax färdig där du kan njuta av vyn från bastun eller spabadet. Alla rum har en platt-TV och ett eget badrum.

Rummen är inredda i musikens tecken. Vi har valt att hedra de artister som någon gång har spelat i Hultsfred. De foton som finns på hotellet är alla tagna på spelningar framförda i Hultsfred.

På hotellets pub/restaurang anordnas olika livemusikevenemang året runt. Puben serverar á la carte och har även en barmeny. En frukostbuffé serveras dagligen. Sagoparken Astrid Lindgrens Värld ligger 20 minuter bort med bil och till Hultsfreds tågstation tar det 3 minuter att promenera från hotellet. Det är populärt att fiska i området. Vi har även rum där djur är välkomna. Ange vid bokning om du önskar ett sådant.

BOENDEPAKET
Konsert och evenemang
Vi erbjuder alltid boendepaket vid våra evenemang från 695 kr/natt. Vid andra evenemang i regionen finns det också tillgång till boendepaket hos oss.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information