Kök Vimmerby

Gäller det kök? Välkommen till oss på Elon, Vimmerby Hushållsmaskiner! Elon hjälper dig hitta köket för dig! Våra väldesignade kök har moderna lösningar & är av högsta kvalitet. Nordisk kvalitet, förmånligt pris och med alla möjligheter för dig att skräddarsy efter dina behov - Kök från Elon!

Kök Vimmerby | Elon, Vimmerby Hushållsmaskiner

ELON I VIMMERBY
Kök från Elon - Ett kök för det sköna livet. Ditt liv.

Hemmet. Vår viktigaste plats. Där vi landar, pustar ut och fyller på energi efter en dag ”därute”. Oftast hamnar vi i köket; hemmets nav och sköna samlingsplats för samtal, ett glas vin, en smoothie, nätsurf … livet! Och matlagning, förstås.


Köket Bäcklunda har tagits fram av Elon för just allt detta. Nordisk kvalitet, förmånligt pris och med alla möjligheter för dig att skräddarsy efter dina behov.

Med över 50 års erfarenhet av vitvaror vet Elon vad som är viktigt i ett kök; vilka lösningar som förenklar, förhöjer och får ditt vardagspussel att omvandlas till en harmonisk helhetsbild. Välkommen att dra nytta av den kunskapen hos din Elon-handlare – och få hjälp att skapa ditt önskekök, komplett med vitvaror.
Här kan du se våra kök »

Välkommen på ett besök i butiken!

Öppettider
Måndag - Fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-14.00

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information